Szolgáltatások menü, gomb

Szolgáltatásaink

Újdonságok

IONTO MEZO-SONO KEZELÉS

Az exkluzív ránctalanító eljárás elősegíti a kollagén és elasztin képződést, hidratálja és tonizálja a bőrt (szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs). A precízen kialakított tűpárna segítségével a bőr alá magas koncentrációjú aktív hatóanyagot juttatunk, mely táplál, méregtelenít, gyulladást csökkent. A bevitt hatóanyagok egy kiegészítő ultrahangos kezelésnek köszönhetően tartósabban fejtik ki hatásukat.

Kezelési idő: 75 perc

SZEZONÁLIS ARCKEZELÉS – GOURMAND

Elbűvölő illatvilágú, revitalizáló kezelés, mely során arcbőre újjászületik és energiával, vitalitással töltődik fel. A félévente megújuló kezelés alapjai az agyagos peeling és az antioxidánsokban dús sejtvédő szérum.

Kezelési idő: 50 perc

Resurfacing peeling (20%-os glikolsavval)

Sejtmegújító kezelés a bársonyos és üde bőrért. A kezelés orvosi technológián alapul – ez az ún. cosmeceutic-irányzat –, melynek célja a bőr természetes egyensúlyának visszaállítása. Azonnali és hosszantartó eredményt biztosít: selyempuhaságú, tiszta és hibátlan bőr már egyetlen kezelés után is.
(A szalonkezelés kiegészítő otthoni ápolásához javasoljuk a Sothys hidratáló, tápláló és a Cellu-gard napozó termékeit.)

Kezelési idő: 60 perc

TELJES TESTMASSZÁZS

Izomlazító – Energetizáló masszázskezelés. A teljes test, fej, hát, vállak, derék, láb és talp masszázs kezelése, teljes kikapcsolódás, a bőr, a test és a lélek megfiatalítása.

Kezelési idő: 90 perc

Kapcsolat

H-1118 Budapest, Minerva utca 13.

Tel.: (+36-1) 792 1339

www.minervaszalon.hu

Minerva Kozmetika a Facebookon

Időpontfoglalás

László Barbara sminkes, kozmetikus

,,Jelenleg a kisbabáink bőrápolása tölti ki a mindennapjainkat, de hamarosan újra a kedves vendégeink szépségének szolgálatába állunk.” 🙂

László Orsolya kozmetikus

,,Jelenleg a kisbabáink bőrápolása tölti ki a mindennapjainkat, de hamarosan újra a kedves vendégeink szépségének szolgálatába állunk.” 🙂

László Zsófia masszázsterapeuta

Időpontfoglalás telefonon: +36 20 320 30 30