Szolgáltatások menü, gomb

Szolgáltatásaink

Smink

EXPRESSZ SZÉPÍTŐ SMINK

A bőr előkészítésével kezdődik, melyet az alapozás, a bőrhibák elfedése, az arc formázása és a pirosítás követ. A szemöldök formázása és a szemhéj színezése után a szempillaspirállal és igény szerint rúzzsal, vagy szájfénnyel fejezem be a folyamatot.

Elkészítési idő: 30 perc

ESKÜVŐI PRÓBASMINK

A próbasmink alatt a menyasszonnyal együtt közösen kialakítjuk a nagy napra leginkább megfelelő sminket, melyet utána el is készítek.

Elkészítési idő: 60 perc

ESKÜVŐI SMINK

A nagy napon az előzőleg már egyeztetett sminket nyugodt környezetben elkészítem, nagy hangsúlyt fektetve a tartósságra, és a ragyogó tekintetre, ami elengedhetetlen. Kérés esetén a külső helyszínre való kiszállás is megoldható.

Elkészítési idő: 60 perc

SMINK TANÁCSADÁS

A kétórás tanácsadás alkalmával megtudhatja, hogy milyen formák és színek állnak jól az adottságaihoz és személyiségéhez, melyet el is készítünk a helyszínen.

Elkészítési idő: 120 perc

EXPRESSZ NAPPALI SMINK

A bőr előkészítésével kezdődik, melyet az alapozás, a bőrhibák elfedése, az arc formázása és a pirosítás követ. A szemöldök formázása után a szemet szempillaspirállal emelem ki és igény szerint rúzzsal, vagy szájfénnyel fejezem be a folyamatot.

Elkészítési idő: 15 perc

ALKALMI SMINK

Elkészítését minden alkalomra ajánlom, legyen szó randevúról, találkozóról, bálról. Az alapozás után formázom az arcot, és a szemhéjat igény szerint színezem, selyemporral, csillámmal díszítem. A szempillákat dúsíthatom tincses műszempillával. A szájat formázom, majd rúzzsal, szájfénnyel színezem azt.

Elkészítési idő: 45 perc

Kapcsolat

H-1118 Budapest, Minerva utca 13.

Tel.: (+36-1) 792 1339

www.minervaszalon.hu

Minerva Kozmetika a Facebookon

Időpontfoglalás

László Barbara sminkes, kozmetikus

,,Jelenleg a kisbabáink bőrápolása tölti ki a mindennapjainkat, de hamarosan újra a kedves vendégeink szépségének szolgálatába állunk.” 🙂

László Orsolya kozmetikus

,,Jelenleg a kisbabáink bőrápolása tölti ki a mindennapjainkat, de hamarosan újra a kedves vendégeink szépségének szolgálatába állunk.” 🙂

László Zsófia masszázsterapeuta

Időpontfoglalás telefonon: +36 20 320 30 30