Szolgáltatások menü, gomb

Szolgáltatásaink

Masszázs

DERÉK- ÉS HÁTMASSZÁZS

Amennyiben nincs ideje egy hosszabb kezelésre, ez a technika gyorsan és hatékonyan megszabadítja a felsőtestet a felgyülemlett stressztől.

Kezelési idő: 30 perc

HÁT ÉS LÁB

Ez a kezelés megszabadítja hátát a felgyülemlett stressztől, míg lábait felfrissíti, és új erővel tölti meg.

Kezelési idő: 60 perc

TELJES TESTMASSZÁZS

Izomlazító – Energetizáló masszázskezelés. A teljes test, fej, hát, vállak, derék, láb és talp masszázs kezelése, teljes kikapcsolódás, a bőr, a test és a lélek megfiatalítása.

Kezelési idő: 90 perc

ARC MASSZÁZS

Fiatalító arcbőrkezelés. Tapasztalt és gyakorlott masszőrünk felfrissíti arcát természetes anyagokat masszírozva a bőrbe.

Kezelési idő: 30 perc

TALP ÉS LÁB

Hatékony svédmasszázs technika, amely a reflexpontokra koncentrálva nyugtatja és felfrissíti a testet.

Kezelési idő: 45 perc

LOMI-LOMI MASSZÁZS

Ez az egzotikus pihentető masszázs Hawaii szigetéről származik. Segíti a test és a lélek közti harmónia visszaállítását. A relaxáló, pihentető hatását a dinamikus, határozott, alkarral végzett nyomó mozdulatok váltják ki, melyek a Hawaii szigetét körülvevő oda-vissza történő hullámzásra emlékeztetnek.

Kezelési idő: 60 perc

LÁVAKÖVES MASSZÁZS

Ez a széles körben elterjedt masszázs Észak-Amerikából származik, az őslakos indiánok méregtelenítésre használt rituáléihoz nyúlik vissza. A test és a lélek megtisztításán alapul. A masszázs során 50-60 fokra melegített, laposra csiszolt bazalt és magmás kövekkel dolgozunk, melyek magas hőmegtartó képességgel bírnak, ezzel idézve elő az izzadást, mely a méraganyagok szervezetünkből való eltávozását eredményezi. Ez a masszázs teljes testi-lelki relaxálást, felfrissülést nyújt, segít ellazulni, és elengedni a mindennapi stressz érzését.

Kezelési idő: 90 perc

HASZNOS INFORMÁCIÓK A MASSZÁZSHOZ

ÉRKEZÉS

Késés esetén bármennyire is sajnáljuk, de az Ön kezelési ideje rövidül le, kivéve, ha nincs Ön után közvetlenül vendég. Ebben az esetben a teljes kezelést fogja nyújtani terapeutánk.

SEGÍTSÉG

Kollégáink minden kérdésben állnak rendelkezésre. Kérjük tájékoztassa őket esetleges egészségügyi problémáiról és régebbi operációkról. A kezelés folyamán Ön határozhatja meg a masszázs erősségét is, hogy tökéletes élményben legyen része.

RUHÁZAT

A masszázs ideje alatt a vendég alsóneműben legyen, illetve amennyiben ruházat nélkül Önnek kényelmesebb, biztosítjuk, hogy a teste végig takarva lesz.

FOGLALÁS TÖRLÉSE

Amennyiben sajnálatos módon Ön valamilyen okból nem tud részt venni az Ön számára kizárólagosan fenntartott időpontban, a kezelés árának 50%-át számítjuk fel. Terapeutánk 15 perc türelmi ideig várja Önt, mielőtt törölné a foglalást.

Kapcsolat

H-1118 Budapest, Minerva utca 13.

Tel.: (+36-1) 792 1339

www.minervaszalon.hu

Minerva Kozmetika a Facebookon

Időpontfoglalás

László Barbara sminkes, kozmetikus

,,Jelenleg a kisbabáink bőrápolása tölti ki a mindennapjainkat, de hamarosan újra a kedves vendégeink szépségének szolgálatába állunk.” 🙂

László Orsolya kozmetikus

,,Jelenleg a kisbabáink bőrápolása tölti ki a mindennapjainkat, de hamarosan újra a kedves vendégeink szépségének szolgálatába állunk.” 🙂

László Zsófia masszázsterapeuta

Időpontfoglalás telefonon: +36 20 320 30 30