Szolgáltatások menü, gomb

Szolgáltatásaink

Kozmetika

Sothys kezelések

EXPRESS SZÉPSÉG KEZELÉS

Az arc, nyak, dekoltázs letisztítása után egy szérumos kényeztető masszázs következik, amelyet egy arcbőr típusának megfelelő krémmel zárunk.

Kezelési idő: 40 perc

SZEMÉLYRE SZABOTT ARCKEZELÉS

A klasszikus Sothys kezelés a Vendég saját bőrtípusa szerint épül fel. A bőr letisztítása és az elhalt hámsejtek eltávolítása (peeling) után a kezelés a komedók eltávolításával folytatódik. Ezt követi a szérumos masszázs, majd az alapvető maszkok és krémek alkalmazása hely-specifikusan a bőr egyéni tulajdonságai szerint.

Kezelési idő: 75 perc

KÍMÉLETES TISZTÍTÁS

Az arc, nyak, dekoltázs lemosását követően egy gőzöléssel egybekötött mélytisztítás után vákuummal távolítjuk el a bőrön lévő szennyeződéseket, komedókat. Az arcbőrnek megfelelő pakolásokkal és krémmel zárul a kezelés.

Kezelési idő: 60 perc

SZEZONÁLIS ARCKEZELÉS – GOURMAND

Elbűvölő illatvilágú, revitalizáló kezelés, mely során arcbőre újjászületik és energiával, vitalitással töltődik fel. A félévente megújuló kezelés alapjai az agyagos peeling és az antioxidánsokban dús sejtvédő szérum.

Kezelési idő: 50 perc

Resurfacing peeling (20%-os glikolsavval)

Sejtmegújító kezelés a bársonyos és üde bőrért. A kezelés orvosi technológián alapul – ez az ún. cosmeceutic-irányzat –, melynek célja a bőr természetes egyensúlyának visszaállítása. Azonnali és hosszantartó eredményt biztosít: selyempuhaságú, tiszta és hibátlan bőr már egyetlen kezelés után is.
(A szalonkezelés kiegészítő otthoni ápolásához javasoljuk a Sothys hidratáló, tápláló és a Cellu-gard napozó termékeit.)

Kezelési idő: 60 perc

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁS – HIGH PROTECTION EYE CONTOUR TREATMENT

Exkluzív Sothys szemkörnyék ápoló kezelés, mely egyszerre mérsékli a ráncok mélységét, szünteti meg a szem alatti sötét karikákat, valamint a szemhéj duzzanatát is. A kezelést a kézzel és egy különleges, egyedi tervezésű porcelánkanállal végzett masszázs teszi különlegessé.

Kezelési idő: 40 perc

PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÁS C-VITAMINNAL

A négyhetes kezelés-program általánosan világosítja a bőrt, elősegíti a sejtmegújulást, valamint lokálisan halványítja a pigmentfoltokat az arcon és a kézfejeken. A program részét képezi a [W.]™ + alapkezelés, valamint a C-vitamin szérummal kibővített Resurfacing peeling sejtmegújító kezelés.

Kezelési idő: 70 perc

FÉRFI ARCKEZELÉS – SOTHYS HOMME

A férfi bőr speciális igényei szerint összeállított antioxidáns és revitalizáló arckezelés friss és fa jellegű illatjegyekkel. A kezelésben használt termékek fő hatóanyaga a vulkáni hamu cseppfolyósított kivonata, mely magas magnézium tartalmánál fogva energiával dúsítja a bőrt, valamint védi a sejteket a káros környezeti hatásoktól.

Kezelési idő: 60 perc

Belnatur kezelések

IONTO MEZO-SONO KEZELÉS

Az exkluzív ránctalanító eljárás elősegíti a kollagén és elasztin képződést, hidratálja és tonizálja a bőrt (szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs). A precízen kialakított tűpárna segítségével a bőr alá magas koncentrációjú aktív hatóanyagot juttatunk, mely táplál, méregtelenít, gyulladást csökkent. A bevitt hatóanyagok egy kiegészítő ultrahangos kezelésnek köszönhetően tartósabban fejtik ki hatásukat.

Kezelési idő: 90 perc

PUR-SKIN BŐRTISZTÍTÓ KEZELÉS

A PUR-SKIN egyensúlyba hozza és szabályozza a túlzott faggyúmirigy termelést, hidratál, visszaállítja a bőr higiénikus/tiszta állapotát, míg tiszteletben tartja a bőr természetes védőrendszerét.

Kezelési idő: 60 perc

VIVRECEL NÖVÉNYI ŐSSEJTES ARCKEZELÉS

Ez a lifting hatású hatóanyagbomba képes arra, hogy megerősítse a bőr védekező funkcióit. Sejtmegújító hatású, így képes visszaadni a bőr eredeti életerejét, így igen gyorsan eredményt nyújt, a bőr látványosan megfiatalodik.

Kezelési idő: 60 perc

MELEGOLAJOS MASSZÁZS GUMIMASZKKAL

Nyugtató: Levendula melegolaj + Naturdemie sensitive gumimaszk

Regeneráló: Rózsa melegolaj + Spirulina alga gumimaszk

Revitalizáló: Passion fruit melegolaj + Naturdermie revital gumimaszk

Kezelési idő: 60 perc

Top Cell Botox hatású kezelés

Kifejezetten az idősödő, érett bőrökre kifejlesztett kezelés, mely aktív hatóanyagainak köszönhetően (MPC, SYN-Ake, hialuronsav) kisimítja, illetve tompítja a már kialakult ráncokat, barázdákat.

Kezelési idő: 60 perc

ÉRZÉKENY BŐR KEZELÉS

A Belnatur érzékeny bőrre kifejlesztett termékcsaládjának nyugtató, gyulladáscsökkentő aktív hatóanyagai biztosítják a bőr maximális védelmét és hidratációját.

Kezelési idő: 45 perc

HYALURONSAVAS LUXUSMASZK KEZELÉS

A kezelés hatására az arcbőr látványosan kisimul, a mélyebb rétegekben is hidratálttá válik.

Kezelési idő: 45 perc

KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSEK, MASZKOK

Szemkörnyék kezelés kollagén lappal
Szemkörnyék kezelés naturdermie eye comfort gumi maszkkal
Ránctalanító maszkok:
◆ Hidratáló hialuronsavas maszk
◆ Ginzenges szem maszk
◆ Ginzenges száj maszk
◆ Anti age aminopeptides maszk

Hatóidő: 10-15 perc

Szőrtelenítés

SZŐRTELENÍTÉSEK GYANTÁVAL/CSIPESSZEL

 • Szemöldök formázás
 • Teljes láb
 • Térdig láb
 • Kar
 • Bajusz
 • Hónalj
 • Bikini vonal
 • Fazon
 • Intim
 • Hát
 • Mellkas
 • Váll
 • Orr
 • Fül

CUKORPASZTÁVAL VALÓ SZŐRTELENÍTÉS (ANTIALLERGÉN)

 • Hónalj
 • Bajusz
 • Bikini vonal
 • Fazon
 • Intim

Tartós festések, szőkítések

TARTÓS FESTÉSEK/SZŐKÍTÉSEK

 • Szempilla festés
 • Bajusz szőkítés
 • Szemöldök festés
 • Haspihe szőkítés

Kapcsolat

H-1118 Budapest, Minerva utca 13.

Tel.: (+36-1) 792 1339

www.minervaszalon.hu

Minerva Kozmetika a Facebookon

Időpontfoglalás

László Barbara sminkes, kozmetikus

,,Jelenleg a kisbabáink bőrápolása tölti ki a mindennapjainkat, de hamarosan újra a kedves vendégeink szépségének szolgálatába állunk.” 🙂

László Orsolya kozmetikus

,,Jelenleg a kisbabáink bőrápolása tölti ki a mindennapjainkat, de hamarosan újra a kedves vendégeink szépségének szolgálatába állunk.” 🙂

László Zsófia masszázsterapeuta

Időpontfoglalás telefonon: +36 20 320 30 30